Mentaalivalmennus urheilijoille

Jos et valmistaudu, olet valmistautunut epäonnistumaan.

”Mikään ei ole niin vahvaa terästä kuin luja luotto itseensä. Tämä muodostuu tiedosta, että
valmistautuminen on tehty parhaalla mahdollisella tavalla. 

Ainut asia mitä sinun on pelättävä, on olla
antamatta 100 prosenttista yritystä ja valmistautumista.” – John Wooden

Mihin tahansa urheilulajiin osallistuminen kilpatasolla vaatii paljon fyysistä hallintaa ja henkistä keskittymistä. Mentaalivalmennuksella on suuri vaikutus suorituskyvyn parantamiseen ja keskittymiseen, sillä sen avulla voit hallita stressitasojasi ja se auttaa urheilijoita henkisten voimavarojen kasvattamisessa.

Mentaalivalmennus antaa tarvittavat työkalut ja ymmärryksen henkisen kapasiteetin hyödyntämiseen. Sen avulla saadaan myös parempia tuloksia aikaiseksi kohti huippusuoritusta, mikä on menestymisen edellytys.

Mentaalivalmennus – Tapaamiset Zoomilla tai vastaanotolla.

Soita +358 (0)40 725 2007 tai lähetä sähköpostia! info@futuremind.fi

Suorituskyvyn parantaminen ja palautuminen

Stressillä voi vaikuttaa valtavasti kykyyn suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla, ja hyvän stressitason saavuttaminen auttaa meitä suoriutumaan optimaalisesti ja johdonmukaisesti sekä fyysisesti että henkisesti. Liika stressi johtaa huonoon suoritustasoon ja aiheuttaa lihasjännitystä, joka voi johtaa loukkaantumiseen.

Mentaalivalmennuksen ja ohjattujen mielikuvien avulla voit ehdollistaa mielesi pääsemään ”omaan keskukseesi” pelatessasi. Harjoittelemalla suoritustasi mielikuvaharjoitteiden avulla, voit lisätä motivaatiota ja itseluottamusta peliin. Neurotieteelliset tutkimukset kertovat, että harjoittelemalla ja visualisoimalla tavoitteitasi suorituskyky paranee yhtä paljon kuin fyysisesti harjoittelemalla.

Mentaalivalmennuksessa opit myös rentoutumaan, sillä sen avulla voit hallita stressitasojasi ja oppia palautumaan. Monet huippu-urheilijat ovat käyttäneet rentoutumisharjoitteita palautumisessaan kovan urheilusuorituksen jälkeen.

Voittajat eivät odota tilaisuuksia, vaan käyttävät ne hyväkseen.

Ratkaisukeskeistä mentaalivalmennusta käyttävät yhä useammin esimerkiksi monet huippuammattilaiset mm. tennispelaajat, golffarit, jääkiekkoilijat, jalkapalloilijat, yleisurheilijat, autourheiluammattilaiset ja nyrkkeilijät.  Valmentajat ja managerit ovat tietoisia siitä, että ero itsevarman urheilijan ja itseään epäilevän urheilijan välillä on huomattavan suuri.

”Urheilijat pystyvät parempaan kuin he luulevat, mutta vain silloin, kun he luulevat pystyvänsä parempaan.”

Mentaalivalmennus auttaa sinua olemaan paras mahdollinen monin tavoin:

Vahvuuksien vahvistaminen

Tavoitteiden asettaminen

Fokusoinnin ja keskittymisen parantaminen

Mentaalisten estojen voittaminen

Suorituskyvyn parantaminen

Kilpailuhermot

Vammasta toipuminen

Tunteiden Säätely

Motivaation lisääminen

Itseluottamuksen rakentaminen

Rentoutuminen ja rauhoittuminen

Selkeiden visioiden luominen tulevasta suorituskyvystä

Stressin hallinta

Palautuminen

”Menestys on sitä, kun valmistautuminen ja mahdollisuus kohtaavat” – Bobby Unser

Halusitpa parantaa suoritustasi, vahvistaa vahvuuksiasi, asettaa tavoitettasi, hallita stressiä, lisätä itseluottamusta, motivaatiota, keskittymistäsi saavuttaaksesi tavoitteesi tai oppia palautumaan ota yhteyttä Satuun alustavaa konsultaatiota varten. Voimme räätälöidä mentaalivalmennusohjelman juuri sinulle, jotta voin auttaa tunnistamaan tavoitteesi ja tarkoituksesi sekä tukea edistymistäsi rennossa rauhallisessa ilmapiirissä.

Pitkäjänteisyydellä voidaan saavuttaa poikkeuksellisia saavutuksia

”Kun mennään kohti huippusuoritusta, määrätietoisen harjoittelun laatutekijöitä ovat: tarkka tavoite, keskittyminen, palaute, sopiva haaste, riittävät toistot ja osaava valmentaja. Siitä on laadukas huippusuoritus tehty!”

Mentaalivalmennus prosessi alkaa tilanneanalyysillä, jossa selvitetään, mikä on tämänhetkinen tilanne. Siihen pohjautuen tehdään selkeä tavoite, jota kohti lähdetään kulkemaan. Jotta tavoitteeseen päästään, se pitää konkretisoida suunnitelmalla. Kun suunnitelma on valmis, sitä lähdetään toteuttamaan ja toteutuksen jälkeen seurataan, kuinka toteutus on toiminut.
Mikä on se asia, joka estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi? Mitkä ovat tavoitteesi? Mihin haluat urheilu urallasi edetä? Mentaalivalmennus auttaa sinua löytämään vastaukset.

Mentaalivalmennuksen varaukset: ota yhteyttä Satuun ja räätälöidään sinulle tai seurallesi sopiva valmennuspaketti tarpeiden mukaan.

Jos haluat varata ajan tai saada lisätietoja siitä, miten mentaalivalmennus voi parantaa urheilusuoritustasi, ota yhteyttä Satuun: +358(0)40 725 2007 tai sähköpostitse info@futuremind.fi.

Henkilökohtaiset tapaamiset vastaanotolla tai Zoomilla.

Kaikki asiakastiedot pidetään ehdottoman luottamuksellisina.

Asiakkailta kuultua

Olen kiinnostunut omasta henkisestä kasvustani ja edennyt elämässäni eri luentojen, rentoutusten ym kautta oikein hyvin mutta tuntenut aina jossakin takavasemmalla että elämästä voisin saada enempi irti jos pystyisin ilmaisemaan itseäni vapaasti ilman että tuntisin huonommuutta.

Nyt olen muutaman kerran käynyt Satun hypnoositerapiassa aiheena itsetunto ja se on liikauttanut minussa palat kohdilleen. Oma halu ja apu saa ihmeitä aikaan.

Nainen, 57

Takana oli muutaman vuoden raskas työrupeama ja olin ajanut itseni tilanteeseen jossa mieli oli ahdistunut ja negatiivinen. Lisäksi yöunet keskeytyi jatkuvasti stressistä ja turhista huolista. Satu auttoi palauttamaan positiivisemman asenteen, kantamaan vähemmän huolta tulevasta ja fokusoimaan energian nykyhetkeen.

Samalla yöunet paranivat.

Mies, 55

Olen saanut luottaa Satun palveluihin jo useamman kerran ja voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan muillekin. Jo ensikeskusteluistamme (syksyllä 2020) alkaen vakuutuin Satun omistautuneesta, rauhallisesta ja luottamusta herättävästä tavasta kohdata asiakas yksilönä ja keskittyä juuri hänen elämäntilanteeseensa. Olen saanut tapaamisistamme lisää rauhaa, keskittymiskykyä ja itsevarmuutta, jonka olen ilolla vienyt mukanani vaativaan asiantuntijatyöhöni sekä vauhdikkaaseen lapsiperhe-elämääni. Keskusteluyhteys Satun kanssa on aina ollut avoin ja välitön, minkä lisäksi olen aina kokenut olevani asiantuntevissa, osaavissa ja luotettavissa käsissä. Lämmin suositus kaikille, jotka uskaltavat hetkeksi pysähtyä oravanpyörässä sen äärelle, mikä itselle on tärkeää ja olennaista!

Nainen, 43

Muuta näkökulmaasi. Avaa uusia ovia.
Loputtomat mahdollisuudet odottavat sinua.