Satu Isokuortti-Horelli

Hypnoterapeutti Satu Isokuortti

Hei, Olen Satu

En olisi voinut aavistaa, että psyykkisen valmentajan ja kliinisen hypnoterapian opinnot muuttaisivat koko elämäni. Nämä opinnot ja henkilökohtainen matkani valaisivat ymmärtämään, miten helposti ja vaivattomasti rajoittavat uskomukseni ja huonot tapani voitaisiin muuttaa.

Huomasin yhä useammin, miten hypnoosi loi syvällisiä muutoksia ajattelutapaani, ja innostuin oppimaan kaiken mahdollisen siitä. Tunsin vetoa syvemmälle. Aloin käyttää hypnoosia rauhoittaakseni mieltäni, parantaakseni unta, vähentääkseni stressiä ja ahdistusta, syventääkseni henkistä hyvinvointiani ja huolehtiakseni itsestäni paremmin myös johdonmukaisen liikunnan ja hengitysharjoituksien avulla.

Elämässäni kohdanneiden suurten menetysten ja vastoinkäymisten myötä, syvempi tietoisuuteni kasvoi monilla elämäni alueilla. Hypnoterapia- ja psyykkisen valmennuksen opintojeni myötä sain ymmärrystä asioihin ja haluni auttaa muita kasvoi, joten jätin urani yritysmaailmassa ja aloitin hypnovalmennusvastaanottoni Helsingissä. Tunnen olevani oikealla tiellä ja tiedän, että kutsumukseni on tukea mahdollisimman monia ihmisiä heidän pyrkimyksissään parempaan elämään tämän tehokkaan menetelmän avulla.

Nuorena en tiennyt vielä juuri mitään hypnoosista, mutta käytin sitä tietämättäni. Tein mielikuvaharjoittelua parantaakseni suoritustani yleisurheilussa, kun valmistauduin 100 metrin juoksuun, musiikki- ja teatteriharrastuksissani ennen astumistani lavalle, opiskellessani tai työelämässä.

Olen täällä auttaakseni ihmisiä irtautumaan haitallisista ajattelumalleista, uskomuksista ja käyttäytymisestä sekä saavuttamaan uusia hyvinvoinnin ja menestyksen tasoja hypnovalmennuksen avulla. Uskon, että kaikki hypnoosi on itsehypnoosia ja että asiakkaani voivat paremmin käyttämällä omia sisäisiä voimavarojaan. Minun tehtäväni on opastaa asiakkaita valjastamaan nämä sisäiset voimavaransa uudelleen käyttöön. Tapaamisissa työskentelemme yhdessä saavuttaaksemme haluamamme lopputuloksen.

Haitallisten tottumusten katkaiseminen ja muutoksen käynnistäminen ei ole koskaan helppoa, kun sitä yrittää yksin. Usein elämä on tavalla tai toisella ohjelmoinut oman alitajuntamme toimimaan itse asiassa vastoin sitä, mitä todella tarvitsemme, haluamme ja toivomme elämässämme. Työskennellessään kanssani ihmiset voivat odottaa vähintäänkin rentouttavaa ja rauhallista kokemusta. Parhaimmillaan työskentelemme yhdessä muuttaaksemme alitajunnan uskomusjärjestelmän niin, että se tukee jatkossa helposti ja vaivattomasti sitä elämää mitä asiakas haluaa.

Missioni on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen voimansa ja potentiaalinsa. Tahdon tuoda rentoutta elämään, pilkettä silmäkulmaan ja auttaa ihmisiä näkemään heidän kipukohtien keskeltä vähän pidemmälle.

Pätevyys:

Psyykkinen valmentaja, Trainer4you, v.2022. https://www.trainer4you.fi/fi/

DCH Kliininen Hypnoterapeutti, ICH Clinical Hypnosis Training, v.2021-2022. https://www.ichypnosis.com/.

Rentoutusvalmentaja, SHL ry, v. 2020. https://www.suomenhypnoosiliitto.fi/

Hypnoosivalmentaja, SHL ry v. 2020, https://www.suomenhypnoosiliitto.fi/

Bachelor of Business Administration – Sosial Sciences, Business and Administration, BBA, v. 2003-2005.

Hypnoosiliitto SHL ry:n jäsen: https://www.suomenhypnoosiliitto.fi/

Kliininen hypnoterapia: https://www.ichypnosis.com/

Mitä hypnovalmennus on?

Lue lisää

Hypnovalmennus urheilijoille

Lue lisää

Yrityselämän hypnovalmennus

Lue lisää
Asiakkailta kuultua

Olen kiinnostunut omasta henkisestä kasvustani ja edennyt elämässäni eri luentojen, rentoutusten ym kautta oikein hyvin mutta tuntenut aina jossakin takavasemmalla että elämästä voisin saada enempi irti jos pystyisin ilmaisemaan itseäni vapaasti ilman että tuntisin huonommuutta.

Nyt olen muutaman kerran käynyt Satun hypnoositerapiassa aiheena itsetunto ja se on liikauttanut minussa palat kohdilleen. Oma halu ja apu saa ihmeitä aikaan.

Nainen, 57

Takana oli muutaman vuoden raskas työrupeama ja olin ajanut itseni tilanteeseen jossa mieli oli ahdistunut ja negatiivinen. Lisäksi yöunet keskeytyi jatkuvasti stressistä ja turhista huolista. Satu auttoi palauttamaan positiivisemman asenteen, kantamaan vähemmän huolta tulevasta ja fokusoimaan energian nykyhetkeen.

Samalla yöunet paranivat.

Mies, 55

Olen saanut luottaa Satun palveluihin jo useamman kerran ja voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan muillekin. Jo ensikeskusteluistamme (syksyllä 2020) alkaen vakuutuin Satun omistautuneesta, rauhallisesta ja luottamusta herättävästä tavasta kohdata asiakas yksilönä ja keskittyä juuri hänen elämäntilanteeseensa. Olen saanut tapaamisistamme lisää rauhaa, keskittymiskykyä ja itsevarmuutta, jonka olen ilolla vienyt mukanani vaativaan asiantuntijatyöhöni sekä vauhdikkaaseen lapsiperhe-elämääni. Keskusteluyhteys Satun kanssa on aina ollut avoin ja välitön, minkä lisäksi olen aina kokenut olevani asiantuntevissa, osaavissa ja luotettavissa käsissä. Lämmin suositus kaikille, jotka uskaltavat hetkeksi pysähtyä oravanpyörässä sen äärelle, mikä itselle on tärkeää ja olennaista!

Nainen, 43