Kuka olen

Hei, Olen Satu

En olisi voinut aavistaa, että rentoutus- ja mentaalivalmentajan opinnot muuttaisivat koko elämäni. Nämä opinnot ja henkilökohtainen matkani valaisivat ymmärtämään, miten helposti ja vaivattomasti rajoittavat uskomukseni ja ajatukseni voitaisiin muuttaa.

Huomasin yhä useammin, miten valmennuksessanikin käyttämiäni eri työkaluja käyttämällä pystyin luomaan syvällisiä muutoksia ajattelutapaani, ja innostuin oppimaan kaiken mahdollisen siitä. Tunsin vetoa syvemmälle. Aloin käyttää mentaalivalmennuksessanikin käytettäviä eri työkaluja rauhoittaakseni mieltäni, vahvistaakseni vahvuuksiani ja itsetuntoani, vähentääkseni stressiä ja ahdistusta. Johdonmukaisen liikunnan, ravinnon ja hengitysharjoituksien avulla syvensin myös kokonaisvaltaista hyvinvointiani.

Elämässäni kohdanneiden menetysten ja vastoinkäymisten myötä, syvempi tietoisuuteni kasvoi monilla elämäni alueilla. Opintojeni myötä sain ymmärrystä asioihin ja kiinnostukseni mielen-, ajatusten, ja tunteiden säätelyyn ja hallintaan kasvoi kasvamistaan. Tunnen olevani oikealla tiellä ja tiedän, että kutsumukseni on tukea mahdollisimman monia ihmisiä heidän pyrkimyksissään parempaan elämään mentaalivalmennuksen avulla. Koulutan itseäni jatkuvasti, jotta minulla on ajantasaiset tiedot, taidot ja työkalut koko ajan käytössäni.

Nuorena en tiennyt vielä juuri mitään mentaalivalmennuksesta tai mielikuvaharjoitteista mutta tein jonkin tyyppistä mentaalista harjoitetta ja mielikuvaharjoittelua parantaakseni suoritustani yleisurheilussa, kun valmistauduin 100 metrin juoksuun, musiikki- ja teatteriharrastuksissani ennen astumistani lavalle, opiskellessani tai työelämässä.

Olen täällä auttaakseni ihmisiä irtautumaan haitallisista ajattelumalleista, uskomuksista ja käyttäytymisestä sekä saavuttamaan uusia hyvinvoinnin ja menestyksen tasoja mentaalivalmennuksen avulla. Uskon, että asiakkaani voivat paremmin käyttämällä omia sisäisiä voimavarojaan. Minun tehtäväni on opastaa asiakkaita valjastamaan nämä sisäiset voimavaransa uudelleen käyttöön. Tapaamisissa työskentelemme yhdessä saavuttaaksemme haluamamme lopputuloksen.

Haitallisten tottumusten katkaiseminen ja muutoksen käynnistäminen ei ole koskaan helppoa, kun sitä yrittää yksin. Usein elämä on tavalla tai toisella ohjelmoinut oman mielemme toimimaan itse asiassa vastoin sitä, mitä todella tarvitsemme, haluamme ja toivomme elämässämme. Työskennellessään kanssani asiakkaat voivat odottaa vähintäänkin rentouttavaa kokemusta ja parhaimmillaan työskentelemme yhdessä muuttaaksemme mielen ajatus- ja uskomusjärjestelmän niin, että se tukee jatkossa helposti ja vaivattomasti sitä elämää mitä asiakas haluaa.

Missioni on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen voimansa ja potentiaalinsa. Tahdon tuoda rentoutta elämään, pilkettä silmäkulmaan ja auttaa ihmisiä näkemään heidän kipukohtien keskeltä vähän pidemmälle.

Pätevyys:

Henkilöstöhallinnon täydentäviä opintoja, v. 2024

Työnohjaaja- / työelämänohjaaja, v.2024

                                                          Bachelor of Business Administration – Sosial Sciences, Business and Administration, BBA, v. 2003 – 2005

Psyykkinen valmentaja, Trainer4you / Peltonen Performance, v.2022.

DCH Kliininen Hypnoterapeutti, ICH Clinical Hypnosis Training, v.2021-2022.

Rentoutusvalmentaja, v. 2020.

Mentaalivalmentaja, v. 2020.

Mitä mentaalivalmennus on?

Mentaalivalmennus urheilijoille

Yrityselämän mentaalivalmennus

Asiakkailta kuultua

Olen kiinnostunut omasta henkisestä kasvustani ja edennyt elämässäni eri luentojen, rentoutusten ym kautta oikein hyvin mutta tuntenut aina jossakin takavasemmalla että elämästä voisin saada enempi irti jos pystyisin ilmaisemaan itseäni vapaasti ilman että tuntisin huonommuutta.

Nyt olen muutaman kerran käynyt Satun hypnoositerapiassa aiheena itsetunto ja se on liikauttanut minussa palat kohdilleen. Oma halu ja apu saa ihmeitä aikaan.

Nainen, 57

Takana oli muutaman vuoden raskas työrupeama ja olin ajanut itseni tilanteeseen jossa mieli oli ahdistunut ja negatiivinen. Lisäksi yöunet keskeytyi jatkuvasti stressistä ja turhista huolista. Satu auttoi palauttamaan positiivisemman asenteen, kantamaan vähemmän huolta tulevasta ja fokusoimaan energian nykyhetkeen.

Samalla yöunet paranivat.

Mies, 55

Olen saanut luottaa Satun palveluihin jo useamman kerran ja voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan muillekin. Jo ensikeskusteluistamme (syksyllä 2020) alkaen vakuutuin Satun omistautuneesta, rauhallisesta ja luottamusta herättävästä tavasta kohdata asiakas yksilönä ja keskittyä juuri hänen elämäntilanteeseensa. Olen saanut tapaamisistamme lisää rauhaa, keskittymiskykyä ja itsevarmuutta, jonka olen ilolla vienyt mukanani vaativaan asiantuntijatyöhöni sekä vauhdikkaaseen lapsiperhe-elämääni. Keskusteluyhteys Satun kanssa on aina ollut avoin ja välitön, minkä lisäksi olen aina kokenut olevani asiantuntevissa, osaavissa ja luotettavissa käsissä. Lämmin suositus kaikille, jotka uskaltavat hetkeksi pysähtyä oravanpyörässä sen äärelle, mikä itselle on tärkeää ja olennaista!

Nainen, 43