Hinnoittelu

On suuri lahja tarjota hypnoterapiaa asiakkailleni ja nähdä, miten uskomattomia muutoksia se saa aikaan heidän elämässään.

Yksittäinen hypnoterapia tapaaminen, 148,80 € / kerta. Hinta sisältää alv.24%.

3 kerran tapaaminen, 420€. Hinta sisältää alv. 24%.

5 kerran tapaaminen, 650€. Hinta sisältää alv. 24%.

10 kerran tapaaminen, 1200€. Hinta sisältää alv. 24%.

Ensimmäinen tapaaminen kestää noin 2 tuntia, seuraavat tapaamiskerrat noin 1–1,5 tuntia. Tavoitteesta riippuen käyntejä kannattaa varata 3–5 kertaa, mielellään viikon välein. Vastaanottoni sijaitsee Töölön rauhallisessa miljöössä.
Henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi myös etätapaamiset Zoomin tai Teamsin kautta onnistuvat!

Peruutukset ja muutokset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Alle 24 tunnin aikana tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % varatun ajan hinnasta. Tulethan vain terveenä tapaamiseen.

Hypnoterapia sopii periaatteessa kaikille, koska kyseessä on suggestiopohjainen hoito ja oma motivoituminen hoitoon on tärkeää.
Hypnoterapia ei kuitenkaan sovellu henkilölle, jolla on tai on ollut psykoottinen sairaus tai vakava masennus. Mikäli Sinulla on jokin fyysinen tai psyykkinen pulma, niin käännythän ensin lääkärin puoleen, sillä hypnoterapia ei korvaa terveydenhuollon hoitovastuuta sairauden hoidossa. Hypnoterapia on täydentävä lisä hyvinvointisi edistämiseksi ja hoitavan tahon on hyvä olla tietoinen siitä, että käyt hypnoterapiassa.