Mentaalivalmennus

”Meillä on käytössämme yksi tehokkain työkalu, oma mielemme, mutta kukaan ei antanut siihen käyttöohjeita. Mentaalivalmennuksessa otamme tämän työkalun tehokkaasti käyttöön”.

Mitä on Mentaalivalmennus?

Mentaalivalmennus on tehokas keino saada aikaan syviä ja pysyviä muutoksia. Voidaan ajatella, että se on prosessi, jossa toiveesi ja halusi sovitetaan yhteen ajatuksiasi ja käyttäytymistäsi ohjaavan mielen ja uskomusten kanssa. Mentaalivalmennuksessa voidaan käyttää mielikuvaharjoitteita, rentoutumista ja keskittymistä, jolla saadaan syvempi yhteys mielemme sopukoihin.

Usein fyysisiin ja psyykkisiin stressinoireisiin, ahdistusoireisiin sekä pelkotiloihin liittyy, että tilat ainakin joiltakin osin ylläpitävät itse itseään. Voidaan puhua negatiivisesta, itseään ruokkivasta kehästä, josta ei pääse irti. Valmennuksellisella lähestymistavalla pyritään ymmärtämään ja purkamaan tämän tyyppisiä umpikujia.

Mentaalivalmennus on myös tehokas keino mielen ja kehon rauhoittamiseen. Valmennuksen yhteydessä voimme tehdä rentoutusharjoituksia, jolla saada erilainen kontakti itseemme, jotka voivat ylläpitää fyysistä tai psyykkistä oireilua.

Tärkeintä on, että asiakas on motivoitunut valmennukseen. Valmennuksen onnistumiseksi tarvitaan heittäytymistä, halua muutokseen ja valmiutta sitoutumaan prosessiin. Tätä varten on hyvä yhdessä rakentaa luottamuksellinen ilmapiiri.

Mitä mentaalivalmennuksessa tapahtuu? Ensimmäisellä tapaamiskerralla kartoitetaan asiakkaan tilannetta, arvioidaan valmennuksen toteutusmahdollisuuksia ja luodaan yhdessä tavoitteita seuraviin tapaamiskertoihin.

Miten mentaalivalmennus toimii?

Jos sinulla on voimakas tietoinen halu muutokseen jollakin elämäsi osa-alueella, mutta et ole onnistunut saavuttamaan sitä, mielesi saattaa pitää kiinni vanhasta ajatuksesta tai uskomuksesta, joka ei palvele sinua enää ja pitää sinut ns. jumissa. Autan sinua luomaan uutta näkökulmaa asioihin ja ajatteluun mentaalivalmennuksen avulla.

Mentaalivalmennuksessa hyödynnämme keskustelun lisäksi erilaisia metodeja ja työkaluja, rentoutumisharjoitteita ja keskittymistä sisäänpäin, jotta voimme tutustua paremmin itseemme. 

”Mentaalivalmentaja pystyy ohjaamaan ongelman eri suuntaan. Pystyy näyttämään valoa niihin pimeimpiin kohtiin mitä itse ei näe”.

Mentaalivalmennuksessa voit:

vahvistaa vahvuuksiasi

lopettaa itsellesi haitallisen ajattelun ja itsepuheen

luoda uusia ajatuksia ja tapoja

muuttaa negatiivisia tai rajoittavia uskomuksiasi

saavuttaa tavoitteesi

vähentää stressiä ja ahdistusta

saavuttaa enemmän terveyttä ja onnellisuutta elämääsi

voittaa pelot ja fobiat

nukkua paremmin

parantaa suorituskykyäsi

lisätä itseluottamusta

rentoutua, rauhoittua ja palautua

Ja paljon muuta…

Asiakkailta kuultua

Olen kiinnostunut omasta henkisestä kasvustani ja edennyt elämässäni eri luentojen, rentoutusten ym kautta oikein hyvin mutta tuntenut aina jossakin takavasemmalla että elämästä voisin saada enempi irti jos pystyisin ilmaisemaan itseäni vapaasti ilman että tuntisin huonommuutta.

Nyt olen muutaman kerran käynyt Satun hypnoositerapiassa aiheena itsetunto ja se on liikauttanut minussa palat kohdilleen. Oma halu ja apu saa ihmeitä aikaan.

Nainen, 57

Takana oli muutaman vuoden raskas työrupeama ja olin ajanut itseni tilanteeseen jossa mieli oli ahdistunut ja negatiivinen. Lisäksi yöunet keskeytyi jatkuvasti stressistä ja turhista huolista. Satu auttoi palauttamaan positiivisemman asenteen, kantamaan vähemmän huolta tulevasta ja fokusoimaan energian nykyhetkeen.

Samalla yöunet paranivat.

Mies, 55

Olen saanut luottaa Satun palveluihin jo useamman kerran ja voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan muillekin. Jo ensikeskusteluistamme (syksyllä 2020) alkaen vakuutuin Satun omistautuneesta, rauhallisesta ja luottamusta herättävästä tavasta kohdata asiakas yksilönä ja keskittyä juuri hänen elämäntilanteeseensa. Olen saanut tapaamisistamme lisää rauhaa, keskittymiskykyä ja itsevarmuutta, jonka olen ilolla vienyt mukanani vaativaan asiantuntijatyöhöni sekä vauhdikkaaseen lapsiperhe-elämääni. Keskusteluyhteys Satun kanssa on aina ollut avoin ja välitön, minkä lisäksi olen aina kokenut olevani asiantuntevissa, osaavissa ja luotettavissa käsissä. Lämmin suositus kaikille, jotka uskaltavat hetkeksi pysähtyä oravanpyörässä sen äärelle, mikä itselle on tärkeää ja olennaista!

Nainen, 43

Muuta näkökulmaasi. Avaa uusia ovia.
Loputtomat mahdollisuudet odottavat sinua.