Hypnovalmennus urheilijoille

Jos et valmistaudu, olet valmistautunut epäonnistumaan.

”Mikään ei ole niin vahvaa terästä kuin luja luotto itseensä. Tämä muodostuu tiedosta, että
valmistautuminen on tehty parhaalla mahdollisella tavalla. 

Ainut asia mitä sinun on pelättävä, on olla
antamatta 100 prosenttista yritystä ja valmistautumista.” – John Wooden

Mihin tahansa urheilulajiin osallistuminen kilpatasolla vaatii paljon fyysistä hallintaa ja henkistä keskittymistä. Hypnovalmennuksella on suuri vaikutus suorituskyvyn parantamiseen ja keskittymiseen, sillä sen avulla voit hallita stressitasojasi ja se auttaa urheilijoita henkisten voimavarojen kasvattamisessa.

Hypnovalmennus antaa tarvittavat työkalut ja ymmärryksen henkisen kapasiteetin hyödyntämiseen. Sen avulla saadaan myös parempia tuloksia aikaiseksi kohti huippusuoritusta, mikä on menestymisen edellytys.

Hypnovalmennus – Kasvotusten istunnot vastaanotollani tai verkossa – Zoom.

Soita +358 (0)40 725 2007 tai lähetä sähköpostia Sadulle!

Suorituskyvyn parantaminen ja palautuminen

Stressillä voi vaikuttaa valtavasti kykyyn suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla, ja hyvän stressitason saavuttaminen auttaa meitä suoriutumaan optimaalisesti ja johdonmukaisesti sekä fyysisesti että henkisesti. Liika stressi johtaa huonoon suoritustasoon ja aiheuttaa lihasjännitystä, joka voi johtaa loukkaantumiseen.

Hypnovalmennuksen ja ohjattujen mielikuvien avulla voit ehdollistaa mielesi pääsemään ”omaan keskukseesi” pelatessasi. Harjoittelemalla suoritustasi hypnoosissa voit lisätä motivaatiota ja itseluottamusta peliin. Neurotieteelliset tutkimukset kertovat, että harjoittelemalla ja visualisoimalla tavoitteitasi suorituskyky paranee yhtä paljon kuin fyysisesti harjoittelemalla.

Hypnovalmennuksessa opit myös rentoutumaan, sillä sen avulla voit hallita stressitasojasi ja oppia palautumaan. Monet huippu-urheilijat ovat käyttäneet hypnoosia palautumisessaan kovan urheilusuorituksen jälkeen.

Voittajat eivät odota tilaisuuksia, vaan käyttävät ne hyväkseen.

Ratkaisukeskeistä hypnovalmennusta käyttävät yhä useammin esimerkiksi monet huippuammattilaiset mm. tennispelaajat, golffarit, jääkiekkoilijat, jalkapalloilijat, yleisurheilijat, autourheiluammattilaiset ja nyrkkeilijät.  Valmentajat ja managerit ovat tietoisia siitä, että ero itsevarman urheilijan ja itseään epäilevän urheilijan välillä on huomattavan suuri.

”Urheilijat pystyvät parempaan kuin he luulevat, mutta vain silloin, kun he luulevat pystyvänsä parempaan.”

Hypnovalmennus auttaa sinua olemaan paras mahdollinen monin tavoin:

Tavoitteiden asettaminen
Fokusoinnin ja keskittymisen parantaminen
Mentaalisten estojen voittaminen
Suorituskyvyn parantaminen
Kilpailuhermot
Vammasta toipuminen
Tunteiden Säätely
Motivaation lisääminen
Itseluottamuksen rakentaminen
Rentoutuminen ja rauhoittuminen
Selkeiden visioiden luominen tulevasta suorituskyvystä
Stressin hallinta
Palautuminen

”Menestys on sitä, kun valmistautuminen ja mahdollisuus kohtaavat” – Bobby Unser

Joten halusitpa parantaa suoritustasi, tavoitettasi, stressinhallintaa, itseluottamusta, motivaatiota, keskittymistäsi saavuttaaksesi tavoitteesi tai oppia palautumaan ota yhteyttä Satuun alustavaa konsultaatiota varten. Voimme räätälöidä hypnovalmennusohjelman juuri sinulle, jotta voin auttaa tunnistamaan tavoitteesi ja tarkoituksesi sekä tukea edistymistäsi rennossa rauhallisessa ilmapiirissä.

Pitkäjänteisyydellä voidaan saavuttaa poikkeuksellisia saavutuksia

”Kun mennään kohti huippusuoritusta, määrätietoisen harjoittelun laatutekijöitä ovat: tarkka tavoite, keskittyminen, palaute, sopiva haaste, riittävät toistot ja osaava valmentaja. Siitä on laadukas huippusuoritus tehty!”

Hypnovalmennus prosessi alkaa tilanneanalyysillä, jossa selvitetään, mikä on tämänhetkinen tilanne. Siihen pohjautuen tehdään selkeä tavoite, jota kohti lähdetään kulkemaan. Jotta tavoitteeseen päästään, se pitää konkretisoida suunnitelmalla. Kun suunnitelma on valmis, sitä lähdetään toteuttamaan ja toteutuksen jälkeen seurataan, kuinka toteutus on toiminut.
Mikä on se asia, joka estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi? Mitkä ovat tavoitteesi? Mihin haluat urheilu urallasi edetä? Hypnovalmennus auttaa sinua löytämään vastaukset.

Hypnoosi on miellyttävä syvärentoutusta muistuttava, ihmiselle luontainen sisäänpäin kääntymisen tila. Se on täysin luonnollista, turvallista ja rentouttavaa. Itse asiassa hypnoosi on kuin meditaatiota, jolla on erityinen tavoite.

Hypnovalmennuksen varaukset: ota yhteyttä Satuun ja räätälöidään sinulle tai seurallesi sopiva valmennuspaketti tarpeiden mukaan.

Jos haluat varata ajan tai saada lisätietoja siitä, miten hypnovalmennus voi parantaa urheilusuoritustasi, ota yhteyttä Satuun: +358(0)40 725 2007 tai sähköpostitse satu@futuremind.fi.

Henkilökohtaiset tapaamiset vastaanotollani tai verkossa – Zoom.

Kaikki asiakastiedot pidetään ehdottoman luottamuksellisina.

Hypnoosin vaikutus aivoissa

FMRI (funktionaalinen magneettikuvaus) ja PET (Positroniemissiotomografia) skannaukset ovat auttaneet näkemään aivot hypnoosin aikana, ja kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että hypnoosi on tehokas hoitomuoto.

Normaalissa valveillaolotilassa eri aivoalueet jakavat tietoa keskenään, mutta hypnoosin aikana tämä prosessi on tavallaan murtunut, eivätkä eri aivoalueet ole enää samalla tavalla synkronoituja, kuvailee tutkija Henry Railo Turun yliopiston kliinisen neurofysiologian laitokselta.

Havainnot osoittavat, että aivot toimivat hypnoosin aikana aivan eri tavalla kuin normaalissa valveillaolotilassa. Uudet havainnot auttavat myös ymmärtämään paremmin, mitkä hypnoosin aiheuttamat muutokset aivoissa voivat selittää hypnoosiin liitettyjä kokemuksia, kuten alttiutta suggestioille.

Asiakkailta kuultua

Olen kiinnostunut omasta henkisestä kasvustani ja edennyt elämässäni eri luentojen, rentoutusten ym kautta oikein hyvin mutta tuntenut aina jossakin takavasemmalla että elämästä voisin saada enempi irti jos pystyisin ilmaisemaan itseäni vapaasti ilman että tuntisin huonommuutta.

Nyt olen muutaman kerran käynyt Satun hypnoositerapiassa aiheena itsetunto ja se on liikauttanut minussa palat kohdilleen. Oma halu ja apu saa ihmeitä aikaan.

Nainen, 57

Takana oli muutaman vuoden raskas työrupeama ja olin ajanut itseni tilanteeseen jossa mieli oli ahdistunut ja negatiivinen. Lisäksi yöunet keskeytyi jatkuvasti stressistä ja turhista huolista. Satu auttoi palauttamaan positiivisemman asenteen, kantamaan vähemmän huolta tulevasta ja fokusoimaan energian nykyhetkeen.

Samalla yöunet paranivat.

Mies, 55

Olen saanut luottaa Satun palveluihin jo useamman kerran ja voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan muillekin. Jo ensikeskusteluistamme (syksyllä 2020) alkaen vakuutuin Satun omistautuneesta, rauhallisesta ja luottamusta herättävästä tavasta kohdata asiakas yksilönä ja keskittyä juuri hänen elämäntilanteeseensa. Olen saanut tapaamisistamme lisää rauhaa, keskittymiskykyä ja itsevarmuutta, jonka olen ilolla vienyt mukanani vaativaan asiantuntijatyöhöni sekä vauhdikkaaseen lapsiperhe-elämääni. Keskusteluyhteys Satun kanssa on aina ollut avoin ja välitön, minkä lisäksi olen aina kokenut olevani asiantuntevissa, osaavissa ja luotettavissa käsissä. Lämmin suositus kaikille, jotka uskaltavat hetkeksi pysähtyä oravanpyörässä sen äärelle, mikä itselle on tärkeää ja olennaista!

Nainen, 43

Muuta näkökulmaasi. Avaa uusia ovia.
Loputtomat mahdollisuudet odottavat sinua.