Hypnovalmennus

”Meillä on käytössämme yksi tehokkain työkalu, oma mielemme, mutta kukaan ei antanut siihen käyttöohjeita. Hypnovalmennuksessa otamme tämän työkalun tehokkaasti käyttöön”.

Mitä on hypnovalmennus?

Hypnovalmennus on tehokas keino saada aikaan syviä ja pysyviä muutoksia. Voidaan ajatella, että se on prosessi, jossa toiveesi ja halusi sovitetaan yhteen ajatuksiasi ja käyttäytymistäsi ohjaavan alitajuisen uskomusjärjestelmäsi kanssa. Hypnovalmennuksessa käytämme rentoutumista ja keskittymistä ohittaaksemme tietoisen mielen ja kommunikoidaksemme suoraan alitajuntaan, jossa todellinen muutos tapahtuu.

Usein fyysisiin ja psyykkisiin stressinoireisiin, uniongelmiin, pelkotiloihin sekä ahdistusoireisiin liittyy, että tilat ainakin joiltakin osin ylläpitävät itse itseään. Voidaan puhua negatiivisesta, itseään ruokkivasta kehästä, josta ei pääse irti. Valmennuksellisella lähestymistavalla pyritään ymmärtämään ja purkamaan tämän tyyppisiä umpikujia.

Hypnovalmennus on myös tehokas keino mielen ja kehon rauhoittamiseen. Sen avulla voidaan saada erilainen kontakti mielen syvempiin rakenteisiin alitajuntaan, jotka voivat ylläpitää fyysistä tai psyykkistä oireilua. Erityispiirteenä ja -vahvuutena hypnovalmennuksessa on ihmisen suggestioherkkyyden huomioonottaminen ja sen vaikutuksen ymmärtäminen sekä oireiden ylläpitäjänä että niiden poistajana.

Tärkeintä on, että asiakas on motivoitunut hoitoon. Hypnovalmennuksen onnistumiseksi tarvitaan heittäytymistä hypnotisoitavaksi. Tätä varten on hyvä yhdessä rakentaa luottamuksellinen ilmapiiri. Mikäli asiakas kokee hypnoosin jännittäväksi tai pelottavaksi, voidaan tarvittaessa käydä läpi hypnoosin kulkua ja suunnitella sitä yksityiskohtaisella tasolla.

Mitä hypnovalmennuksessa tapahtuu? Ensimmäisellä tapaamiskerralla kartoitetaan asiakkaan tilannetta, arvioidaan hypnovalmennuksen toteutusmahdollisuuksia ja luodaan yhdessä tavoitteita hypnoosin toteuttamiseksi. Seuraavilla tapaamiskerroilla toteutetaan hypnoosi ja arvioidaan sen vaikutuksia.

Hypnoosin aluksi tehdään hypnoosi-induktio, jossa asiakas johdatellaan hypnoosiin. Hypnoosiin johdattelua voidaan tarvittaessa tukea muun muassa ohjatulla rentoutumisella, joka luo hyvät edellytykset hypnoosiin johdattelulle.

Hypnoosin aikana toteutetaan yhdessä suunniteltujen tavoitteiden mukaisia toimia, jotka voivat olla esimerkiksi yhdessä sovittuja sanallisia suggestioita eli vahvistuksia, mielikuvia esimerkiksi onnistuneesta suorituksesta, rauhoittavasta paikasta tai tuntemuksia. Kun tarvittavat sanalliset vahvistukset ja tavoitteet ovat toteutettu hypnoosin aikana, päätetään hypnoosi virkistämällä asiakas hypnoosista takaisin päivätajuntaan. Hypnoosin jälkeen keskustelemme vielä hoidon aikana tulleista tuntemuksista.

Miten se toimii?

Jos sinulla on voimakas tietoinen halu muutokseen jollakin elämäsi osa-alueella, mutta et ole onnistunut saavuttamaan sitä, alitajuntasi saattaa pitää kiinni vanhasta ajatuksesta tai uskomuksesta, joka ei palvele sinua enää ja pitää sinut ns. jumissa. Autan sinua luomaan uutta näkökulmaa asioihin ja ajatteluun hypnovalmennuksen avulla.

Hypnoosi on luonnollisesti esiintyvä mielentila, johon ihmiset menevät ja josta poistuvat jatkuvasti. Olemme hypnoosissa juuri ennen nukahtamista ja herätessämme. Olemme hypnoosissa, kun olemme uppoutuneina elokuviin, meditaatioon tai hyvään kirjaan tai kun unelmoimme.

Hypnovalmennuksessa hyödynnämme syviä rentoutumistiloja ja keskittymistä sisäänpäin, jotta voimme kommunikoida suoraan mielen voimakkaimman osan -alitajunnan kanssa. Alitajunta on paikka, jossa uskomukset, tavat, ajatusmallit, tunteet ja arvot sijaitsevat. Se on meidän pitkäkestoinen muisti  (mielen mustalaatikko).
Viestimällä tietoiset toiveesi alitajuntaan tavoilla, jotka se ymmärtää ja hyväksyy, voimme muuttaa vanhoja rajoittavia uskomuksia, ajatusmalleja ja tottumuksia.

Hypnoosi on miellyttävä syvärentoutusta muistuttava, ihmiselle luontainen sisäänpäin kääntymisen tila. Se on täysin luonnollista, turvallista ja rentouttavaa.

Miltä hypnoosi tuntuu?

Monet ihmiset kuvaavat hypnoosissa oloa syvimmäksi rentoutumisen tilaksi, jossa he ovat koskaan olleet. Jo tämä on yksi hypnovalmennuksen suurimmista lahjoista. Kun saavutat tämän rentoutuneen tilan, mielesi on intuitiivisimmassa ja luovimmassa tilassaan. On todennäköistä, että koet syvän meditaation hyödyt.

Itse asiassa hypnoosi on kuin meditaatiota, jolla on erityinen tavoite. Älä huoli, sinun ei tarvitse olla hyvä meditaatiossa saavuttaaksesi tämän rentoutumistilan. Ohjaan sinut tähän tilaan helposti ja tehokkaasti käyttäen hypnoosille ominaisia tekniikoita.

Kun fyysinen ja henkinen jännittyneisyytesi liukenee, koet rauhallisuuden ja rauhan tunteita. Tässä rentoutuneessa tilassa mielesi avautuu uusille ajatuksille, uskomuksille ja toimille, jotka ovat linjassa sen kanssa, mitä todella haluat elämässäsi.

”Mitä mieli voi kuvitella ja uskoa, sen mieli voi saavuttaa” – Pääset helposti irti vanhoista ajatusmalleista, jotka pitävät sinut jumissa, jotta voit siirtyä vapauden ja helppouden tilaan.

Jos olet utelias tietämään, miten hypnovalmennus voi auttaa sinua, ota yhteyttä!

”Hypnovalmentaja pystyy ohjaamaan ongelman eri suuntaan. Pystyy näyttämään valoa niihin pimeimpiin kohtiin mitä itse ei näe”.

Hypnovalmennuksessa voit:

lopettaa itsellesi haitallisen ajattelun ja itsepuheen
muuttaa negatiivisia tai rajoittavia uskomuksiasi
luoda uusia ajatuksia ja tapoja
saavuttaa tavoitteesi
vähentää stressiä ja ahdistusta
saavuttaa enemmän terveyttä ja onnellisuutta elämääsi
voittaa pelot ja fobiat
nukkua paremmin
parantaa suorituskykyäsi
lisätä itseluottamusta
rentoutua, rauhoittua ja palautua
Ja paljon muuta…

Hypnovalmennus sopii periaatteessa kaikille, koska kyseessä on suggestiopohjainen hoito ja oma motivoituminen hoitoon on tärkeää.

Hypnovalmennus ei kuitenkaan sovellu henkilölle, jolla on tai on ollut psykoottinen sairaus tai vakava masennus.

Mikäli Sinulla on jokin fyysinen tai psyykkinen pulma, niin käännythän ensin lääkärin puoleen, sillä hypnovalmennus ei korvaa terveydenhuollon hoitovastuuta sairauden hoidossa. Hypnovalmennus on täydentävä lisä hyvinvointisi edistämiseksi ja hoitavan tahon on hyvä olla tietoinen siitä, että käyt hypnovalmennuksessa.

Asiakkailta kuultua

Olen kiinnostunut omasta henkisestä kasvustani ja edennyt elämässäni eri luentojen, rentoutusten ym kautta oikein hyvin mutta tuntenut aina jossakin takavasemmalla että elämästä voisin saada enempi irti jos pystyisin ilmaisemaan itseäni vapaasti ilman että tuntisin huonommuutta.

Nyt olen muutaman kerran käynyt Satun hypnoositerapiassa aiheena itsetunto ja se on liikauttanut minussa palat kohdilleen. Oma halu ja apu saa ihmeitä aikaan.

Nainen, 57

Takana oli muutaman vuoden raskas työrupeama ja olin ajanut itseni tilanteeseen jossa mieli oli ahdistunut ja negatiivinen. Lisäksi yöunet keskeytyi jatkuvasti stressistä ja turhista huolista. Satu auttoi palauttamaan positiivisemman asenteen, kantamaan vähemmän huolta tulevasta ja fokusoimaan energian nykyhetkeen.

Samalla yöunet paranivat.

Mies, 55

Olen saanut luottaa Satun palveluihin jo useamman kerran ja voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan muillekin. Jo ensikeskusteluistamme (syksyllä 2020) alkaen vakuutuin Satun omistautuneesta, rauhallisesta ja luottamusta herättävästä tavasta kohdata asiakas yksilönä ja keskittyä juuri hänen elämäntilanteeseensa. Olen saanut tapaamisistamme lisää rauhaa, keskittymiskykyä ja itsevarmuutta, jonka olen ilolla vienyt mukanani vaativaan asiantuntijatyöhöni sekä vauhdikkaaseen lapsiperhe-elämääni. Keskusteluyhteys Satun kanssa on aina ollut avoin ja välitön, minkä lisäksi olen aina kokenut olevani asiantuntevissa, osaavissa ja luotettavissa käsissä. Lämmin suositus kaikille, jotka uskaltavat hetkeksi pysähtyä oravanpyörässä sen äärelle, mikä itselle on tärkeää ja olennaista!

Nainen, 43

Muuta näkökulmaasi. Avaa uusia ovia.
Loputtomat mahdollisuudet odottavat sinua.